Behandeling zwangerschapsmasker

Wat te doen wanneer een zwangerschapsmasker niet weggaat?

zwangerschapsmasker behandelen, wat is een zwangerschapsmasker, wat is melasma, melasma in gezicht

Het kan in hele zeldzame gevallen voorkomen dat de donkere vlekken niet weggaan. Dit kan even schrikken zijn, echter is er zeker nog hoop. Er zijn manieren om de huid alsnog mooi egaal van kleur te krijgen. Hieronder de behandelingen op een rij.

Lasertherapie: hierbij streeft men naar een specifieke verwijdering van plaatselijke pigmentophopingen. Hierbij blijven de overige huidstructuren intact zodat er weinig schade wordt aangericht. Meestal geeft laser geen goed resultaat. Het is dan ook belangrijk om goed te overleggen of de behandeling voor jou geschikt is.

Chemische peeling: Bij een chemische peeling wordt er gebruik gemaakt van fruitzuren. Deze zuren moeten ervoor zorgen dat de celdeling zal versnellen. Wanneer dit gebeurd treedt er een vernieuwing van de opperhuid op. Als gevolg hiervan zal de huid gaan schilveren en er uiteindelijk af gaan vallen. Dit is overigens een goed teken en is te vergelijken met vervellen.

Crèmes: Er zijn tegenwoordig ook speciale ‘bleek’ crèmes die de huid lichter maken. Dergelijke crèmes geven geen blijvend resultaat. Je zult zo’n crème, wanneer het resultaat bereikt is, als onderhoudskuur blijven moeten gebruiken. Een goede crème die speciaal voor dit soort doeleinden is samengesteld, is die van Skinlight. Je kunt via google even kijken wat de crème precies doet en voor wie het geschikt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>